Våra tjänster

Vi utför det mesta inom plåt och lack, allt från den lilla repan till byte av karossdetaljer. Självklart kan vi byta din vindruta eller serva din AC då vi  är certifierade att utföra AC-arbeten

Vi lämnar 12 månaders garanti på våra arbeten enl MRF:s reparationsvillkor.

Sedan starten 1978 har vi hjälpt bilägare och försäkringsbolag att reparera skadade bilar.

Vi brinner för service och kan erbjuda flertalet tjänster till våra kunder, kom gärna förbi och visa upp vad ni vill ha hjälp med eller klicka in på alternativen nedan.

Fotobesiktning

Med vår tjänst fotobesiktning slipper du besöka oss för en skadebesiktning, du fotar helt enkelt dina skador enligt vår instruktion och skickar bilderna till oss.

Plåtreparationer

Har du råkat ut för en krockskada, eller kanske har du fått en repa på bilen, eller en stöldskada? Listan kan göras lång på anledningar till att ett besök hos skadeverkstaden blir aktuellt.

Lackering

Sedan starten 1978 har det lackerats många bilar hos oss. Vi har kunnig personal och erfarenheten som krävs för att nå ett bra resultat.

Glasarbeten

Har du en spricka i vindrutan hjälper vi gärna till att byta den. En dålig eller spräckt vindruta försämrar både säkerheten och sikten därför är det viktigt att den byts ut när skadan är framme. En hel vindruta är dessutom både snyggare och säkrare, en värdehöjare på din bil helt enkelt

A/C Service & Reparation

Får du ingen kyla i bilen? Vi kan hjälpa till med både AC-service och felsökning, självklart är vi certifierade att utföra AC arbeten.